En prins!



Ett kort som jag gjorde för rätt länge sedan, när lille Noel kom till världen.
Barnvagnen har jag klippt ut från samma papper som jag använt på kortet. Jag har elamellat vagnen (tror det heter så), när man stämplar med genomskinlig stämpeldyna på och sen häller man på ett strösocker-liknande pulver som man värmer så det smälter. Har gjort samma sak med bokstäverna.

Miss U



Ett kort till en underbar människa som jag saknar massor. Ville med detta kort berätta hur mkt du betyder för mig och hur mkt du berikar mitt liv. Kommer snart i din brevlåda.....

Kram Milla

KRAM!



Ett kort till en fantastisk människa som betyder väldigt mycket för mig och som jag just nu saknar en hel massa. Kände så starkt en dag att jag ville ge min vän en stor kram, det fick bli ett kort i stället. I din brevlåda snart vännen....

kram Milla

Grattis Ella!

I söndags var jag och Vilgot på 3 års kalas!



Ett litet kort till Ella bidde det.

Papprena är från Sultry, ella är skrivet med foam thickers från Daoquiri, Grattis är rubbons från TOGA och blomman är en sticker från Kelly fanacci.

Två ljuvliga BUSFRÖN



En krambild på mina två minsta busfrön som jag tog i somras hemma hos syster Helena. Tyckte pappret var så häftigt med dödskallen på och båda grabbarna gillar ju sånt just nu så jag tyckte det passade bra. Men återigen så tycker jag det är svårt att scrappa "färdiga" papper, får väl undvika dem i fortsättningen, det är så svårt att låta bli att köpa dem bara för de är ofta så fina.

Trevlig helg
Kram Milla

RSS 2.0