Grattis kram!

image79

Ännu ett kort.....

Så mycket kärlek.....

image75

Lyckades få lite scrapping tid i går kväll.... det var ju trots allt mors dag i går så Daniel tycket jag hade all rätt att få dra mig undan och pyssla en stund.
Resultatet blev denna LO..... En kärleksförklaring till mina fyra underbara....

image76

Ville så gärna scrappa just denna bild på barnen när de leker tåg på stranden på Öland. Men var inte riktigt nöjd med bilden då den var på en bits avstånd pluss att det var tre personer som badade i vattnet bakom barnen som jag inte ville ha med. Så jag började min scrapping session vid datorn i går kväll genom att redigera fotot i Photo shop. Gick ju riktigt bra om jag får säga det själv. Zoomade in fotot och lyckades få bort de tre badande människorna genom att använda ett verktyg som hette klon stämpel (ser ut som en stämpel).
Jag har slipat kortets kanter med sandpapper och färgat in kanterna med en blå dyna för att matcha kortet med den lite slitna looken på paprena.

 

Har använt mig av två olika mönstrade papper från samma tillverkare. Texten har jag skrivit ut på datorn på ett card stock. Både brads och foto ankare kommer från 7 egypsies.

Lite gammalt....

Grattis Filippa.....

image73

Detta kort gjorde jag till min vän Åsas dotter Filippa när hon fyllde sex år i december.
Stämplen är från Pysselpassion, grattis är QC Katie och blombladen är en punch. Målade flickan precis i början av min distress karriär.... kan ju faktiskt se själv nu att jag har utvecklats lite grann på den fronten i alla fall ;-). Lite kul att kika på sina tidigare alster och se hur  man ändrar stil.

God Jul :-D

image74

Ett julkort som jag fotade med den gamla kameran så det kom inte med bland de första korten.....
Både God Jul och Gott nytt år stämplarna är från Panduro, de var i ett och samma set. Hjärtat är en QC dize.

.... och alldeles underbara

image72

En LO med ett kort taget på mina älskade ungar i gungan i favorit parken här i Belgien.
Efter mkt testande fram och tillbaka med olika papper valde jag tillslut att plocka upp det röda i Wilmas jacka då det kändes som om det var den färgen som tog över kortet lite grann. Jag har använt två olika mönstrade papper från samma pappers tillverkare. I botten har jag ett vitt card stock, jag har ramat in kortet med röd card stock. På den nedre remsan har jag fäst genomskinliga knappar för att plocka upp cirklarna i pappret, dessa har jag sytt fast med svart grov tråd. Textremsorna är röd dymo (verkar vara min favvis just nu, så coola och enkla att använda). Runt dessa har jag prickat med svart penna. Jag har nitat fast två stycken "sick sack" -band (ledsen syrran, minns inte vad de hette) så att det ska se ut som dessa fäster i hop alla papperna. Hjärtat tror jag är från Heidi swap.

TITTA pippi...




image66

En LO med Vilgot och änderna. Fotot är taget förra sommern när vi var i Gamleby utanför Västervik. Det bodde en and familj i vassen precis framför vår husvagn som brukade komma och hälsa varje morgon. Vilgot som då var ett år gammal och ännu inte riktigt lärt sig att gå var såklart stormförtjust över detta. "Titta Pippi" skrek han när han såg dem... 
TITTA har jag skrivit med klistermärkes alfabet och fäst på vanliga pappers blommor. Hjärtat är en sån chipboard som jag ritat med vit penna kring. Även den bruna fotomattan under kortet har jag ritat på med vit penna. Pilen som pekar på PIPPI är en rub on.
 
 

Pippi är skrivet med foam thickers. På fotot har jag gnuggat fast en rub on och satt i strass pärlor i blommorna. Jag har plockat upp prick mönstret i pappret och fortsatt det på fotot med brads.

Med mål i blicken!

image67

En riktigt killig layot med Elliot som kör gokart på Öland. Hittade ett underbart papper med fordon på som jag eg. köpte för att göra kort med, men tyckte det passade min motor kille Elliot. Rubriken och pilarna är gnuggisar sk rubons. Mål flaggan är en foam sticker som jag hittade bland Elliots pyssel saker (köpt på leksaks affären). Ramen som ska föreställa en väg, har jag skurit ut ur grått carstock och målat med vit penna, bilen, helikoptern och flygplanet har jag klippt ut från pappret. Under flaggan och text remsorna (dymo) sitter sån väv som jag hade på uggle kortet.

Hon har blommor i sitt hår!

image68


Var ju bara tvungen att scrappa detta fina kort på midsommar Wilma. Det fanns ju många härliga färger i kransen att plocka upp. "Hon har" och "i sitt hår" är skrivet på lila dymo remsa, "blommor" är skrivet med sk foam thickers. På kortet har jag klistrat på filt deckorationer och små pärlor.


Strand bus!

Jo visst, hon lyckades syrran... att få i gång mig att scrappa foton, ja så nu är det kört vill jag tro. Detta är den andra LO´n jag gjort. Har ju fått en foto skrivare av Daniel så det är ju himla smidigt att få ut de foton man vill ha i precis den storlek man vill ha.
Bilderna på denna LO är tagna på Öland i somras när barnen lekte på stranden.

image71


             

På fotona sitter filt deckorationer som jag tror kommer från Panduro. På det lilla fotot till höger har jag satt en färdig bling deckoration med rosa strass

Grattis med ugglor!

image69

Även detta kort var ett sånt som jag började med för länge sen men som det inte bidde något av.
Ugglan är stämplad med brun dyna  och satt på distans kudde, trädgrenen har jag embossat i clear. Bakom uggle taggen sitter en remsa med inget mindre än sån väv man sätter innan man spacklar skarvarna mellan gipsskivorna :-D. Uggle taggen "sitter fast" med små metall spännen (vet inte vad de kallas) från "egyptsie". Grattis är skrivet med stickers.

Kram kort!

image70

Har ju haft min älskade syster Helena här på besök i hela fem dagar... åhh som vi pysslade syster och jag. För min del blev det två kort och fem layouter.
Här blev ett lite sommar pastelligt kort. Flickan är en stämpel från hänglar och stänglar som jag lånat av kompis Åsa, på den turkosa/ljusblå dymo remsan står Krampost....

Nu ska här pysslas och bloggas....

514876-64

Har ju äntligen fått hem min nya fina rosa dator.... är den inte underbar!
Så nu har jag inga ursäkter längre för att inte uppdatera bloggen. Det är ju en ren fröjd att få knattra på denna skönhet.

Glad Påsk!

image46

image47

image48

image49

image50

image51

Min först LO!

image45

Detta var min första (och än så länge den enda) riktiga scrapping layout jag har gjort. Har väl ännu inte riktigt bestämt mig för om jag ska börja scrappa "på riktigt" eller ej. Gör ju mest kort och känner mig fullt nöjd med det för tillfället, men är ju lite sugen ändå. Det var hur som helst riktigt roligt att göra den så vi får väl se...


RSS 2.0