Åka båt!



I går em så hade Ludvig och Elliot kompisar här och Wilma var hos en kompis och lekte, Vilgot fick hänga med storkillarna och leka så jag hade en bra stund för mig själv på em. Jag passade på att riva fram pysselgrejjorna och det resluterade i en mkt färsprakande LO med Vilgot och hans pappa som åker  båt till Koster i somras. Har gjort en LO tidigare men foton från samma tillfälle "Fiska krabba", har då använt samma blommiga papper, lite kul. får bli en sk dubbel-LO min första faktiskt.

Fick låna min vän Sandras cuttlebug nu när hon for till Sverige i två veckor. Så jag passade på att använda hennes alfabet till rubiken (som jag stansat ut i skummgummi). Hjärtana är också cuttlebug (fick Sandra av mig i födelsedagspresent :-D). Det blå pappret har jag embossat med Sandras cuttlebug.

 

kärlek till er alla
/MIlla

Grattis Noel!



Ett grattis kort till systersonen Noel som fyller år i mars.



/kram

SYSKON i vått och torrt!





  

En LO som jag pysslade för ett tag sedan men gjorde färdigt den först idag då jag äntligen skrev ut taggen som sticker ut till höger om fotot (klicka på småbilderna för att få dem större). Väldigt pastellig blev den :D Bokstäverna är kartong bokstäver som jag har färgat in med stämpeldyna och embossat.

Grattis kort!


Grattis Sandra!


Alla hjärtans dag!



Detta kort fick min älskade man på alla hjärtans dag!

Tack farmor Lena!



Detta kort gjorde jag till min svärmor Lena som tack för Vilgots fina julklappar (han fick dem lite senare när farmor inte var med)



Inne i kortet hade jag klistrat in lite bilder på Vilgot när han öppnade julklapparna, han var så lycklig!

Grattis Wilma 8 år!



Detta kort gjorde jag till min dotters 8 års dag.

Grattis Stina 7 år!



När Stina fyllde 7 år blev det ett rosa dödskalle kort.

Tack Mari....

... för att du är en sån fantastiskt fin vän som alltid finns där för mig!


RSS 2.0