Syskon!



  

Fick en scrapping stund tillsammans med dottern lördag morgon då mannen åkte med alla sönerna till frisören. Jag kämpade på med passaren och lyckades använda en hel del spillbitar (allt från spillarkivet förutom det vita card stocket). Blommorna och hjärtarna har jag färgat med stämpeldyna och embossat med "hologram". Helt klart en favorit kombo med färger, trukos och brun, bestämde mig dock för att blanda in en färg till för att få lite mer färg.

Bröllopskort!



Detta kort gjorde jag till min vän Åsas bröllopsdag. Jag byggde lite på samma tema som inbjudan med skylten på punchinella.

Grattis Helena!



Detta kortet gjorde jag till syster Helenas 30 års dag!

Leka, drömma, fantisera!



 

Hade sådan skapar flyt så jag fick till inte mindre en två stycken layouter samma em.
Bara älskar dessa foton som jag tog nyligen på Vilgot när han låg och lekte med lego på golvet. Roligt att scrappa nytagna foton.

Vänner!





Så härligt att jag kommit i gång och skapa igen. Dessvärre får jag väl inte njuta så länge av att vara i skaparhimlen då det strax bär i väg på semester och då utan scrapping sakerna. Men jag kanske får bjuda in mig hos syster eller Åsa något och pyssla lite.

Busig blick!



 träden är stämplar

En LO som jag gjorde när syster Helena var här och pysslade med mig, men jag glömde bort att fota den då. Jag har gjort den enl. en skiss från en amerikansk scrapptidning.

RSS 2.0