STORfiskarn....

Åhhh vilken lycka att få skapa lite, har både kladdat med färg, klippt, klistrat och ritat... gud så härligt. En mkt lekfull LO blev restulatet....





Fisken var riktigt kul att göra. Kroppen klippte jag ut ur ett mönstrat papper sen gjorde jag fenor i vanligt orange cardstock. Ögat hittade jag bland barnens pysselgrejjor :D



Kladdade på med färg... härligt att få kladda lite ;)

Pysseltips!

Jag lovade ju i ett svagt ögonblick att jag skulle komma med lite tips på pyssel passar att göra tillsammans med barnen. Här hemma har mina barn kommit in i ett riktigt pysselstimm just nu, det målas, klipps och limmas för fullt.

Måste bara tipsa er om att det finns jättefina och billiga pysselgrejjor på Ikea nu om inte redan sprungit på dem. Det finns hela kit med papper, kuvert och ramar att köpa, sen har de även små lådor och fotoramar som är perfekta för barnen att måla eller klä med papper och sen deckorera. Dessa går åt som smör här hemma hos oss, så jag måste nog till ikea snart igen och köpa på mig ett nytt lager.



Wilma var på party i fredags hos en flicka i klassen som ska flytta nästa vecka. Tänkte att hon skulle få något litet minne av Wilma så vi pysslade i hop en fotoram och satte in ett skolfoto på Wilma.




Barnens fina askar.....


RSS 2.0