Sending love to you!

Till min kära vän Åsa!


star wars inbjudningar!

När Elliot fyllde 7 år blev det star wars kalas och då självklart star wars inbjudningar. Kul att få gå loss med sax och lim i andra sammanhang i bland tycker jag.

 



Bilden på storm trouper hjälmen hittade Daniel på internet som vi skrev ut på vitt cardstock och sotade kanterna lite. Sen har jag fäst en vit skumgummi stjärna och den stora sjärnan är en quick cuts som jag har embossat med silver och de små är paljetter.


Grattis KRAM

När jag var så pysselsugen passade jag på att pyssla ett grattis kort att lägga på högen så jag har när det blir barnkalas.


Uforska

Lät mig inspireras lite till av min fantastiskt duktiga syster, gillade layouten hon gjort som heter lådbilslandet, så fint med så många kort, detta blev resultatet:



Jag hade en så härlig bildserie med Vilgot tagen i Byxelkrok i somras, ville så gärna få med flera bilder så då passade detta upplägg så bra.

Tack Helena för all inspiration du ger mig, love U

/Milla

Salong lyckan!

Tycker ju såklart att det är superkul att min lillasyster Helena har blivit antagen som gästdesigner (tror det hette så) till SWE Scrapbook, jättestolt är jag ju! Så jag ville självklart låna hennes skiss och försöka skapa något utifrån den. Gillade skissen skarpt och kände direkt att detta var något jag kunde inspireras av.


Helenas skiss

Så här blev min tolkning:

 



Jag valde att scrappa två kort på Wilma och hennes mormor från i somras när de lekte skönhetssalong i förtältet på Öland. De kallade salongen för Salong Lyckan och det fick ju bli en given rubrik.


RSS 2.0