Pappagris!



Mysbild på min minsting som jag tog i Leksand i somras. Vilgot höll på och hjälpte pappa att grilla middagsmaten, pappa som blev Vilgots stora favorit under semestern.

Blombuketten nere i hörnet är filtblommor, pappersbomma och en tygblomma. "Pappa" är chippboards som jag färgat med röd stämpeldyna och "gris" är filt stickers.

  

Kommentarer
Postat av: Ninni

Men goaste lilla sötknoppen. Nu vill man ju bara rufsa runt i hans lockar och pussa på honom när man ser den här.



Löve this too! Klockrena färger! Gillar ju dessa extra mkt eftersom man fått vara med när de skapades. Så många härliga minnen (snyft - gud vad jag är sentemental).



Ha en underbar helg - det ska jag ha. Pyssla hela helgen. Blir ju gräsänka from idag och en vecka framåt (Jon på bockjakt). Ska ha en lite scrapmara med mig själv ikväll. Ska faktiskt smygstarta redan nu när Leia sover middag. Har just skrivit ut ett alldeles underbart kort jag tog igår. Leia blev bjuden av sin gudmor på Skansen igår (jag fick oxå följa med). Leia sprang och jagade lemurerna inne på Akvarium och jag sprang efter och fotade. Har nu en LO i huvudet som jag ska försöka förverkliga - NÄRKONTAKT..... fortsättning följer.



Puss puss

2008-08-15 @ 14:11:34
URL: http://madebyhelena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0